Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bcz Motors Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Folie protectie caroserie 3M VentureShield
45 €
Brand
Importator-Distribuitor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
3M VentureShield isi creaza tiparele prin tehnologie computerizata in intreaga lume pentru a asigura o protectie de 100% a partii din fata al autoturismului. Modelele noastre acopera parti precum aripi fata, capota, bara fata, praguri sau farurile automobilului

Daca sunteti in cautarea unui film de protectie vopsea care echilibreaza atat calitatea superioara in materie de protectie cat si un aspect invizibil pentru a mentine aspectul original al autovehiculului; 3M VentureShield este solutia .

Folosind rezistenta superioara al materialului uretan, Modelele noastre predefinite se vor potrivi automobilului ca turnate. Fiind singurele kit-uri care va protejeaza marginile expuse.

Datorita claritatii sale optice, VentureShield nu va diminua lumina farurilor, doar asigura protectie 100%. VentureShield va proteja farurile pretioase din zilele noastre de criblura, evitand astfel fisurarea si chiar deteriorarea lor totala.

VentureShield este extrem de rezistent la abraziune, va rezista multi ani la impacturi cu cribluri si este garantat ca va ramane la fel an dupa an.
Din Gura in Gura